Zwembaden

Het zwembad van je dromen laten aanleggen

Stel je voor: jouw eigen oase van rust en verfrissing. Laat ons het binnen- of buitenzwembad van je dromen aanleggen. Of je nu verlangt naar de op maat gemaakte luxe van bouwkundige zwembaden, de eigentijdse uitstraling van monoblock zwembaden of een zwembadrenovatie, we hebben de expertise om jouw zwembaddroom te verwezenlijken. We helpen je ook bij het bouwen van een doe-het-zelf zwembad, zodat jij achteraf met voldoening kan genieten/dobberen van/in het kristalheldere water.

Lees meer
Aquavano

BOUWKUNDIGE ZWEMBADEN

Ons aanbod gaat van gemetselde zwembaden afgewerkt met liner, tot ultra modern gegoten zwembaden in zichtbeton. Afwerkingen in polyester, vinylester of mozaïek behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Lees meer
Aquavano

MONOBLOCK ZWEMBADEN

Als officiële verdeler voor Niveko bieden wij op maat gemaakte high-tech polymer monoblok zwembaden aan.

Lees meer
Aquavano

RENOVATIE VAN ZWEMBADEN

Is uw zwembad na jarenlang zwemplezier toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren uw zwembad en voorzien het van de nieuwste technologieën zoals een warmtepomp, rolluik, chloorvrij zwemmen.

Lees meer
Aquavano

DOE HET ZELF

Wenst u uw zwembad volledig of gedeeltelijk zelf te bouwen? Aquavano levert naast het nodige materiaal, aangepast advies en ondersteuning.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x