MONOBLOCK ZWEMBADEN

Naast bouwkundige zwembaden, is Aquavano officieel verdeler van Niveko high-tech polymer monoblock zwembaden. Deze kunnen volledig naar wens, dus op maat en rekening houdend met uw budget, gebouwd worden.  Niveko is al jaren gekend voor hun kwalitatieve, innovatieve zwembaden.  

 

Wat is een monoblock zwembad?

Een monoblock zwembad is per definitie een zwembad dat in één stuk wordt vervaardigd en geplaatst. De plaatsing verloopt sneller in verhouding tot bouwkundige zwembaden. 

Onze Niveko monoblock zwembaden hebben in tegenstelling tot de meeste monoblocks géén beperkingen naar personaliseerbaarheid. Grootte, afwerking van de trappen, met hoge waterstand 'onzichtbare' skimmers, onderloop en overloop uitvoering ... alles is mogelijk! 

 

Materialen en afwerking monoblock zwembaden

High-tech polymer is een materiaal dat garant staat voor een leven lang zwemplezier zonder zorgen. Deze baden worden standaard rondom geïsoleerd.  In combinatie met een optionele lamellenafdekking, zorgt dit voor een zeer laag energieverbruik.

 

Het juiste zwembad kiezen begint met een goed gesprek

De keuze tussen een bouwkundig of monoblock zwembad hangt van zeer veel factoren af. Ook op gebied van vormen, afmetingen, kleuren, materialen en afwerking van uw zwembad zijn er heel wat mogelijkheden.
We geven u met plezier vrijblijvend advies. Op die manier bent u weer een stap dichter bij de realisatie van uw zwembad.

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x