Blog

Zwembadinspiratie, adviezen en verhalen vind je hier op onze Aquavano blog.

Lees meer
Aquavano

Een zwembad plaatsen? Begin eraan in het herfstseizoen.

De warmste tijd van het jaar is voorbij. De dagen worden korter, frisser en natter. Je hoofd staat al lang niet meer naar een frisse duik, maar toch is er geen beter moment dan nu om met de plannen voor je droomzwembad bezig te zijn. Dit is waarom...

Lees meer
Aquavano

Leuke tips voor je buitenzwembad

De zomer is goed begonnen, en we mogen nog heel wat zonnige dagen verwachten... op zo'n momenten gaat er niks boven een heerlijke plons in je eigen buitenzwembad. Hieronder nog enkele leuke tips om het alles uit je zwembad te halen!

Lees meer
Aquavano

Een zwembad aanleggen? 7 Tips van je zwembadspecialist...

Een leven zonder dromen is als een tuin zonder zwembad. Maar voor je begint aan je zwembadproject zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. Hier al enkele tips.

Lees meer
Aquavano

Kristalhelder water in je zwembad? Zo doe je dat

Iedereen wil dat het water in zijn zwembad kristalhelder is. Hieronder de stappen die je moet volgen om je water kristalhelder te krijgen én te houden.

Lees meer
Aquavano

De lente is in het land, tijd om je zwembad zwemklaar te maken!

Heerlijk wanneer de zon weer begint te schijnen en de temperaturen de hoogte in schieten! Eindelijk kan je weer een frisse plons nemen in je zwembad. Maar is je zwembad daar al klaar voor? Hier onze tips om je zwembad weer volledig zwemklaar te maken!

Lees meer
Aquavano

Extra voordelige zwembadvoorwaarden tijdens Batibouw

Batibouw is de grootste Belgische woonbeurs van het jaar, maar het concept "Batibouwvoorwaarden" is doorheen de jaren een minstens even bekend begrip geworden in de zwembadsector. Ook bij Aquavano geniet je nu van voordelige Batibouwvoorwaarden.

Lees meer
Aquavano

Moet je een bouwvergunning aanvragen voor je een zwembad aanlegt?

Heb je een bouwvergunning nodig om in Vlaanderen een zwembad aan te leggen? En wat als je in Wallonië woont? We zetten de voorwaarden om je zwembad in België aan te leggen even op een rijtje...

Lees meer
Aquavano

Voorkom winterschade aan je zwembad!

Een buitenzwembad wordt in de winter meestal niet gebruikt. Om de levensduur van je zwembad te waarborgen is het belangrijk dat je voor de start van de winter enkele maatregelen neemt.

Lees meer
Aquavano

Waarom de winter de beste periode is om je zwembad te plaatsen.

Velen beslissen in de zomer om een zwembad te laten plaatsen. Logisch: pas als het mooi zwemweer wordt, begin je spontaan te dromen aan de mogelijkheid van een eigen zwembad. Toch is de zomer niet altijd de beste periode om met de aanleg van een zwembad te beginnen. Een woordje uitleg…

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x