Extra voordelige zwembadvoorwaarden tijdens Batibouw

Extra voordelige prijzen op alle zwembaden

Batibouw is de grootste Belgische woonbeurs van het jaar, maar het concept "Batibouwvoorwaarden" is doorheen de jaren een minstens even bekend begrip geworden in de zwembadsector. Vaak kan je al weken voor de officiële aanvang van de Batibouwbeurs van voordelige prijzen genieten, en vaak ook nog een week of twee na afloop van de beurs, via  "verlengingen" van de Batibouwvoorwaarden.


Het beste moment om een zwembad te kiezen... is nu!

Wie een partner kiest voor de aanleg van zijn droomzwembad gaat uiteraard niet over één nacht ijs. Een zwembad kiezen begint met een goed gesprek, en daar zullen "Batibouwvoorwaarden" en tijdelijke promoties niets aan veranderen.

Nu de Batibouwperiode is aangebroken, is het echter een ideaal moment om je te informeren, eens met een zwembadexpert te babbelen over je ideale zwembad en de mogelijkheden te bekijken. In het beste geval kan je dan nog voor het einde van de Batibouwvoorwaarden de deal van je leven sluiten, in het slechtste geval heb je heel wat informatie kunnen inwinnen en neem je later een beslissing.

Je wordt er dus in beide gevallen alleen maar beter op!

 

Een goed gesprek is het halve werk

We nodigen je  van harte uit om contact met ons op te nemen, zodat we het eens kunnenhebben over je droomzwembad, en de vele mogelijkheden met je overlopen.

Want uiteindelijk is een leven zonder dromen als een tuin zonder zwembad. Toch?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x