Leuke tips voor je buitenzwembad

De zomer is goed begonnen, en we mogen nog heel wat zonnige dagen verwachten... op zo'n momenten gaat er niks boven een heerlijke plons in je eigen buitenzwembad.

Hieronder nog enkele leuke tips om het alles uit je zwembad te halen!


Zwembadverlichting = nachtzwemmen toegestaan!

Sfeervolle zwembadverlichting is niet enkel spectaculair, het opent ok nieuwe mogelijkheden, zoals zwemmen na zonsondergang! Er zijn heel wat mogelijkheden: onderwaterlampen, verlichting rondom het zwembad of verlichting met verrassende kleuraccenten. Voor je het weet heb je een prachtig waterparadijs in je eigen tuin. Bovendien is zwembadverlichting erg handig als je 's avonds nog een frisse duik wil nemen.


Poolhouse

Een poolhouse aan je zwembad is niet alleen praktisch als opbergruimte, het kan ook een gezellige, knusse zithoek worden om heerlijk te zonnebaden, boeken te lezen of gezellig te aperitieven met kan erg handig zijn om tuinmeubelen en accessoires in op te bergen, maar je kunt het ook inrichten als knusse zithoek. Zo kun je er in alle rust zonnebaden, een goed boek lezen of gezellig aperitieven met vrienden en familie. Ga nog een stap verder en installeer een barbecue, jouw keuken voor de zomer!


Muziekinstallatie + zwembad = poolparty!

Zing luidkeels mee met de laatste zomerhits, of zet een rustig achtergrondmuziekje op, of nodig je vrienden uit en organiseer een knotsgekke poolparty! Alles kan en alles mag, je bent meester van je eigen zwembad! 


Verwarming = zo lang mogelijk nazomeren in je zwembad!

Je wil uiteraard zo lang mogelijk plezier hebben van je buitenzwembad. De verwarming van je zwembad is daarom cruciaal, je wil immers kunnen blijven zwemmen ook als de temperaturen wat afkoelen. Zo kan je nog maanden na de zomer én vroeg in het voorjaar van je buitenzwembad genieten.


Een buitenzwembad bouwen of laten aanleggen?

Aarzel niet ons te contacteren!

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x